Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Online Oktatás Dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
503
Sziasztok! Ezt kéne megcsinálnom 12:00-ra jegyre, de fogalmam sincs, valaki tudna segiteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos, segítség, Onlineoktatás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Mivel sürgös, részletekben küldöm.
1

Csatoltam képet. Mivel gyorsan kellett és későn vettem észre (másoknak is segítek) ha szeretnéd megérteni megtisztelhetnél azzal, hogy megnézed ezt a videómat, Persze még mmásik 160 db is van!
https://www.youtube.com/watch?v=SwR6CZXYlUw&list=PLwXxAxAEOlGjbRrNnffp_7fsw90VSB9wD&index=7
Módosítva: 6 éve
1