Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
Kérem segítsenek mert ezt az anyagot nem tudom és holnapra kéne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.youtube.com/watch?v=j21MOo3lX-o&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&fbclid=IwAR3sF6ZzcNVzSWt-mhMlqAfRIYlJyf5C-xVVQHAHwrh2smev-x2yDZanzP4
Ebben a youtube videósorozatban minden típusra készítettem videót,(Helyiértékes, mozgási, együttes munkára vonatkozó, keveréses stb.) Megtisztelsz vele, ha megnézed. Az egész heti anyagod magyarázatát meg tudod hallgatni. Ha tetszik, akkor osztálytársaidnak is küld át a linket.
0