Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos Pitagorasz tételel kell kiszámolni

Főoldal » Középiskola » Matematika
485
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
https://www.youtube.com/watch?v=7AWag4vguuc
Ebben a videóban Pitagorász tételét magyarázom. Megtisztelsz vele, ha megnézed. Például ilyen feladat is van benne:
0

x^2+x^2=90^2
2x^2=8100
x^2=4050
x=gyök4050
0