Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ABC háromszög csúcsainak koordinátái

Főoldal » Középiskola » Matematika
1569
Egy ABC háromszög oldalainak felezőpontjai: A₁(5; 5)
B₁(1; 2)
C₁(3: 9)
Számítsuk ki az ABC háromszög csúcspontjainak koordinátáit.

Lefotóztam, hogy meddig jutottam az óraiak alapján, de tovább nem értem. :(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Dear Littlepoulson!
https://www.youtube.com/watch?v=k6AuqeZ5EyI&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=9
A felezőpont koordinátái című youtube videóm 13:04-től 17: 45-ig pont egy ilyen példát magyarázok. (A hang sajnos régi programmal készült, de talán hasznos.)

0