Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A mechanikai munka és energia

Főoldal » Középiskola » Fizika
372
Mekkora sebességgel éri el a talajt a 10m magáról szabadon esö test? (g=10 m/s²)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szia
s=(g/2)t2 és v=g*t
ha ezt átrendezed, akkor
t= 2s/g , ezt a t-t behelyettesíted a v=g*t be és megkapod a sebességet
0