Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az emelési munka és a helyzeti energia

Főoldal » Középiskola » Fizika
415
Sziasztok, ezt valaki meg tudja oldani?
Előre is nagyon köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, munka
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A) L=F*h=m*g*h=70*10 *(3*10)=21000J
B)Eh=m*g*h=21000J
0