Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell egyből guruló átfordulást csinálni?

585
Én csak úgy tudom megcsinálni, hogy felguggolok és aztán gurulok. Fel guggolás nélkül félek, hogy pl. túl nagyot ugrok a dobbantón és előre esek vagy túl kicsit és akkor meg hátra esek. Ebből osztályoz a tanár és kéne az 5-ös. Előre is köszönöm annak aki válaszol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
tesi, gurulás, félek
0
Általános iskola / Testnevelés

Válaszok

4
Az a lényeg, hogy kérd meg a tanárt, hogy legyen ott melletted és amikor már biztos vagy magadban, megpróbálhatod egyedül, de legyél nagyon óvatos, nehogy lesérülj, mindig kis lépésenként haladj előre és ha gyakorolsz sikerülni fog. A másik pedig, hogy ne félj :) A földtől tovább nem esel :D (én is ezzel szoktam nyugtatni magam :D )
1

A legnagyobb titka a dobbantás
Legyen elég lendületed hozzá, de rohanj neki ész nélkül.
Figyelj, hogy páros lábbal érkezz rá, és utána próbálj meg szép ívben ugrani!!!
Dőlj kicsit előre a repülő fázis közben és hajtsd le a fejed a mellkasodhoz (csak ha már elkaptad a szekrény oldalát a kezeddel).
A kezeddel tudod lassítani magad miközben behúzod a lábaid és a tarkód/lapockád érinti a szekrényt.
Utána már csak át kell fordulni és kész is :)
Módosítva: 7 éve
1

Szia! Ugy probald meg,hogy elsonek atenyeredett teszed a szekrenyre ezzel csokkented vagy noveled a sebbeseget es utanna a fejed ez par mp ne felj nem ad olyat a tanar amit ne lehetne megcsinalni sok sikert
2

Én egyszer kipróbáltam de kisiklottam mint egy vonat meghúztam a nyakam és leborultam a szekrényről. De vicces volt nem volt annyira fájdalmas (csak a nyakam) és az egész osztállyal jót nevettünk. Azóta inkáb csak felgugolok, gurulok.
0