Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érvelő szöveg

436
Jó-e, hogy az elmúlt 20 év internetes forradalma megváltoztatta az életünket?(pl.:álhírek,online kommunikáció) (6-7 érv indokolva)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
internet, kommunikáció, Online kommunikáció, Internetezés, Kapcsolatok, érvelés, Érvelő szöveg, Álhírek, Segítségkérés, koszonom
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

1
Jó, mert:
-tudunk kommunikálni ismerőseinkel, rokonainkal ha mondjuk nem adatik meg, hogy olyan gyakran találkozzunk mert messze élünk mondjuk
-az internetről sok mindent megtanulhatunk. Ha valami érdekel nem kell egy csomó könyvet kiolvasnunk mire megtaláljuk azt az 1 dolgot ami érdekel, az internet egyből beadja amit keresünk.
-a közösségi oldalakon keresztül láthatjuk a régi ismerőseink, osztálytársaink életét, hogy mire vitték az életben mi van velük...stb.
-lehet filmeken, sorozatokat nézni neten kersztül. Tehát nem kell mindenképp moziba menned ha nézni akarsz egy filmet, vagy ha meg akarod nézni a kedvenc filmed nem megvárnod amíg lesz a tv-ben, mert az interneten bármikor megnézheted.

Rossz, azért mert:
-sok álhírbe botlunk, ami pánikkeltés az emberekre nézve.
-a közösségi oldalakon sok a rossz ember, az egész világ láthat ha fent vagyunk a neten, ezért könnyebben bajunk eshet ezen keresztül mint a valóságban pl. feltörik a fiókunkat, kinyomozzák hol lakunk stb.
-a sok jó, okos dolog mellett sok hülyeségre is lehet használni az internetet
-az emberek ellustulnak mellette, sokan a házijukat is a netről csinállják meg ahelyett, hogy gondolkoznának
-az internet miatt az emberek egyre több időt töltenek ott, sokszor hanyagolva ezzel a családjukat, barátaikat.
0