Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi a ........??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1116
20g+....dkg=1kg
............liter=5köbdeciméter-1000centiméter
0,5négyzetméter=100négyzetdeciméter-................négyzetcentiméter
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
98
4
500
0

98
4
500
0

98 dkg
4 liter
500 cm2
1

98 dkg
4 l
500 cm^2
0