Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség matek, sorozat!!!!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
409
Nem értem!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az a b és d számtani sorozat. Úgy kapod a következő elemet, hogy hozzáadod a d-t.
a) d=3
b) d=2
d) d=-3
c) mértani sorozat, 2-vel szorzod az elemet, úgy kapod a következőt.
0