Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
468
45 kg almát egyenlőén 5 ládába raktak szét. Körtéből egy ugyanilyen ládába 1 kg-mal kevesebb fér, mint almából. Hány kg körte fér hat ilyen ládába?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5 láda van
egy ládába 45/5=9 kg alma fér
9-1=8 kg körte fér el egy ládában
6*8=48
0