Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS FONTOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Valaki kérem SOS!!!!!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Együttes munkára vonatkozó feladatok magyarázata a youtube csatornámon:
https://www.youtube.com/watch?v=A0OmSaoM77Y&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=3
Az első példát mutatom meg. Érdemes egyenként felrakni a példákat, de a videóban mindre látsz mintát.
0