Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
Segítsetek légyszíves a háziban. Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 5*2,5+(-7)*0,5=9

b) 9-(5*4+(-7)*5,2)=9-(-16,4)=25,4

c) a*c+b*c=(-16,4)+(2,5*4+0,5*5,2)=(-16,4)+12,6=-3,8

d) 2a*c-6b*c=2*(-16.4)-6*12,6=-108.4

e) 3a2+5a*b-2b2=222+45+13=280
0