Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi pls pls:P

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
4.
keszitsd el az f(x) = 0,5x + 2 függvény grafikonját, és add meg az értékkeszletét, ha az értelmezési tartomány ÉT = [-4 < x < 6]!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
ÉK= [0 < y < 5]
0

Nekem itt a megoldásom, csak ezt nem értem: "pls pls:P" ,
és az intervallumok megadását sem.
0