Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
Egy osztályban 2 tanuló kapott 4-est, 4 tanuló 5-öst, 5 tanuló 6-ost, 6 tanuló 7-est, 7 tanuló 8-ast, 1 tanuló pedig 9-est. Számítsátok ki a jegyek átlagát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`frac(2*4+4*5+5*6+6*7+7*8+9)(25)=frac(8+20+30+42+56+9)(25)=frac(165)(25)=6text(,)6`
0