Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok ha valaki megtudja oldani megkérem segítsem előre is nagyon szépen köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
396
Az ABC háromszögben AB=30cm,BC=50cm,AC=40cm.
Legyen az M a BC oldal felezőpontja, D pedig az A-nak a BC-re eső vetülete. Számítsuk ki:a) az A-nak a BC egyenestől való távolságát, b)az MD hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Gondolom, ennyiből érthető.
0

Itt van a javított változat:
0