Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a tégla tömege legyen x
x=1+1/2x
11/2x=1
x=2

c)
x a lányok száma
x+6+x=32
2x+6=32
2x=26
x=13
tehát 13 lány, 13+6=19 fiú (13+19=32)

d)
x+x+x+60=240
3x+60=240
3x=180
x=60
első léc tehát: 60 cm, második is 60 cm, a harmadik 120 cm
0