Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek6

Főoldal » Általános iskola » Matematika
393
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Minden természetes szám jó lesz 18-ig!

Piros= (x-3):2
Sárga= x:3+2

x:=3 => piros 0 a sárga 3
x:= 18 => piros 7,5 és sárga 8

minden esetben 0 és 18 között a sárga egyenlet lesz a nagyobb
0