Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek4

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a függvényt külön válaszban csatolom:
m=1/2 (talán)
növekvő
y=-2-nél
x=4-nél
d) nincs rajta
e) x=-12
0

Csatoltam képet.
0