Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érintőe gyenlete

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
Írd fel a (x+3)^2+(y-2)^2=13 egyenletű körnek az E(-6;4 ) ponton áthaladó érintőjének az egyenletét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.youtube.com/watch?v=K2WAFy67Uhc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6
több videó a koordináta geometria témaköréből, ha tanulni szeretnél.
0