Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
442
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Itt is hasonló a helyzet, mint a másik kérdésednél, olvasd el először azt.
Annyi a különbség, hogy most a `cos\ α` fog kijönni, abból kell az alfát kitalálni, illetve számológéppel kiszámolni.

a)
`veca·vecb=8`
`4·4·cos\ α=8`
`16·cos\ α=8`
`cos\ α=1/2`
`α=60°`

Próbáld meg a többit.
Módosítva: 6 éve
0