Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1703
12 kg 2,50€-s és 38 kg 3,00€-s növénytápból keveréket készítenek.
Mennyibe kerül 1 kg keverék?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12+38=50 kg az össztömeg, és ez kerül 12*2,5+38*3=144 euróba
50 kg 144 euróba kerül
1 kg 1/50*144=2,88 euróba kerül
2