Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Szia.
A)
1380Ft-ot.
1080+100=1180
1180+120=1300
1300+80=1380
1

Dóra :100+120+80=300 ft +1080 az alap pizza tehát összesen 1080+300=1380 ft
1

B)
1430Ft
C)
?
D) sonkás
1180Ft
1