Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valakii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
596
5/c feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Az én válaszomat átírom, mert nem szoroztam, hanem a mínuszt adtam hozzá a számokhoz. annabarbara megoldása a jó.
Módosítva: 9 éve
0

3*4*4=48
3*3*4*4=144
1/8*4*4*4=8
1/2*4*4*4=32
1