Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egységszámitás SÜRGŐS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
516
Matekból 4,5 az átlagom, és javitani szeretnék. Segitsetek!
3²+4²=5²
Ha lehet, levezetést is küldenétek? Nagyon megköszönném!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Vagy egyszerűen csak 9cm+16cm=25cm? Bocsi, ez annyira nem megy.
0

Szia! :)

3²=9
4²=16
5²=25

3²+4²=5²
9+16=25


0

3^+4^=5^
3^=9 4^=16 5^=25
9+16=25/-16
9=9
1