Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek help

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`O(u;v)` középpontú `r` sugarú kör egyenlete: `(x-u)^2+(y-v)^2=r^2`.
Eszerint az `O(-3;-5)` középpontú `11` sugarú kör egyenlete:
`(x-(-3))^2+(y-(-5))^2=11^2`
`(x+3)^2+(y+5)^2=121`
1