Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vezesd le!

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
3/x - 2/y = 1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen y = 0
=> 3/x-2/0=1
Mivel y=0-ra nincs megoldás, ezért nincs x tengelymetszet, azaz nincs zérushely nincs megoldás.

Remélem valaki megerősít benne majd.
-1