Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia házi következő óra

Főoldal » Középiskola » Kémia
418
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia
1
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Használd ezekhez M = m / n képletet, ahol a M = moláris tömeg (g/mol-ban), m = tömeg (grammban) és n = anyagmennyiseg (mólban).
0