Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíts

Főoldal » Középiskola » Kémia
397
37,28=30,07x+42,08y
5,163=(2x+3y)*12/(6x+6y)*1.00
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

2
x=3120336/7410763, y=4335664/7410763 azaz kb. x=0.421, y=0.585
Módosítva: 6 éve
-1

A végeredményt tudom!
A levezetés kellene!
0