Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szamitsatok ki a kovetkezo szamok szamtani kozeparanyosat

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
a, 12es36 , b, 20,34 es 42 . c, 2,4 es 6,6


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) `\frac{12+36}{2}=24`

b) `\frac{20\text{,}34+42}{2}=31\text{,}17`

c) `\frac{2\text{,}4+6\text{,}6}{2}=4\text{,}5`
0