Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
415
Montsd fel a zárójeleket!
1. a(a-2)
2. (5-x) x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
SOS!
0

1. a(a-2) = a·a - a·2 = a2 - 2a
2. (5-x)x = 5·x - x·x = 5x - x2
0

1. a2-2a
2. 5x-x2
0