Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Párhuzamos szelők tétele

Főoldal » Középiskola » Matematika
612
Számolja ki a DE szakaszt a párhuzamos szelők tételével.
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3/2,5=1,5/DE
DE=2,5*1,5/3
DE=1,25 m
Módosítva: 9 éve
2