Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
vagyis ha 7,5m az 45 lej akkor ki kell számolnunk h mennyi 1m 1m=0,16lej na ha ezzel megvagyunk akkor a 0,16lejt kell megszoroznunk 11,25 el és megkapjuk a választ 11,25x0,16 az eredmény 1.8
válasz:11,25m viaszvászon 1,8lej-be kerül





2.1/3+2/3=3/3=1egész vagyis ha van egészünk akkor csak megszorozzuk a 12őt 2vel ami 24 így a válasz 24(ebbennem vagyok biztos h jó e az 1.feladat az igen de bee nem vagyok biztos)





0