Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm szépen

Főoldal » Középiskola » Matematika
697
Az A és B halmazokról tudjuk, hogy |A ∪ B| = 10, |A ∖ B| = 4, |B ∖ A| = 3.

Mivel egyenlő |A ∩ B| ?

A) 3 B) 4 C) 5 D) 10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A∩B=3
mert csak az A=4
csak a B=3
A+B+A∩B=10
A∩B=3
1