Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arányosság

Főoldal » Általános iskola » Matematika
374
Gergő és Peti testvérek. Összesen 800 Ft kapnak hetente. Gergő és Peti zsebpénzének aránya 7 : 9 .
Mennyi pénzt kapnak külön külön?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x=800:(7+9)=50
Gergő: 7*50=350
Peti: 9*50=450
1