Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudom, hogy A= {7; 8; 9}, B ⊂ A, |B| = 2.

Főoldal » Középiskola » Matematika
613
Tudom, hogy A= {7; 8; 9}, B ⊂ A, |B| = 2.

Hányféle lehet a B halmaz?

A) 3 B) 4 C) 8 D) 9
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A)

B={7;8} vagy B={7;9} vagy B={8;9}
1