Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trejuihhvv

Főoldal » Középiskola » Matematika
508
Egy istàllòban annyi lò van hogy a fele 10-zel több mint a negyedrèsze.Hàny lò van az istàllòban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Hàny lò van az istàllòban
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Jelölje `x` a lovak számát. Ekkor
`\frac{x}{2}-10=\frac{x}{4}`
`2x-40=x`
`x=40`
0