Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika, elektromágneses indukció számítás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
433
Van 2 feladat, csatoltam képet. Segítenétek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
5.
R=50Ω
I=120 v
U=?
R=U/I→U=I*R
50*120=6000V


6.
Np=600
Nsz=150
Usz=210 V
Up=?

Up=Nsz/Np*Usz
150:600=0,25*210=52,5

Nemtudom, hogy jó-e, de én így csinálnám.
0