Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem értem a feladatot , légyszives segítsetek. köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
139 fok 45 perc : 2 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
60 szögperc = 1 fok.
1 szögperc = `\frac{1}{60}` fok.

45 szögperc = `\frac{45}{60}` = `\frac{3}{4}` = 0,75 fok

139 fok 45 perc = 139,75 fok,
139,75 fok : 2 = 69,875 fok.
0