Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szakadás pont vizsgálatrol lenne szó, f(x)=(xköb-1)/(x-1)

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
683
milyen tipusu szakadáspotja van ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, szakadaspont
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

4
Olyan típusú, hogy az x=1 pontban van véges határértéke.
1

X=1 nincs értelmezve. A függvénynek elsőfajú szakadása van
1

Így érthető?
1

Es ennek a szakadaspontnak a vizsgalata??
0