Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kordinatageometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
608
Az ABCD paralelogramma AB oldalának egyenlete 2x+y=9, az AD oldalának egyenlete 2x-y=3. A BC oldal felezőpontja E(10;1). Milyen távolságra van a paralelogramma középpontja a paralelogramma csúcsaitól?Az ABCD paralelogramma AB oldalának egyenlete 2x+y=9, az AD oldalának egyenlete 2x-y=3. A BC oldal felezőpontja E(10;1). Milyen távolságra van a paralelogramma középpontja a paralelogramma csúcsaitól?
Köszi előre is ha segítesz!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Miért kérdezed kétszer? Miért kérdezed kétszer?
Egyszer megérted ennyiből?
1