Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
374
Tudna valaki segíteni? Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
v1=k·[H2]·[I2]
v2=k·[HI]²

K=[HI]²/[H2]*[I2]

A HI képződése a reagensképződés (alsó nyíl) irányába tolja el a reakciót.
Módosítva: 6 éve
0