Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ez fontos lenne nagyon

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5., 5,2 0.4 része: 2,08
K=2×a+b
5,2=2×2,08+b
5,2=4,16+b /-4,16
1,04=b
Ell.: K=2×2,08+1,04
K=4,16+1,04
K=5,2
T=a×b
T=1,04×2,08
T=2,1632cm²


Módosítva: 6 éve
0