Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
Kérlek segítsetek a házimba
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1) 5x+9x=280
14x=280
x=20
tehát a számok: 5*20=100, 9*20=180
2) 9x-5x=280
4x=280
x=70
a számok: 9*70=630, 5*70=350
0