Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenél lefordítani angolra ezt a kis forgalmazást?

318
A film címe két lépés távolság. Ezt a filmet a volt barátnőmmel néztük meg tavaly a moziban. A történet 2 szerelmespár ról szól Stellaról és Willről. Stellának cisztás fibrózisa van, Willnek pedig béce pálcája az az halálos betegek, és két lépéssel közelebb nem mehetnek egymáshoz. Stella kissé már betegesen rendmániás. Van egy YouTube csatornája is ahová mindig feltölti a videóit, hogy éppen milyen az állapota és beszél a betegségéről is.Volt Stellának egy nővére is aki pár éve meghalt és nagyon hiányzik neki. A kórházban van egy legjobb fiú barátja aki meleg, de később meghal. Will, Stellával ellentétben nem egy rendmániás típus a gyógyszerei sem hajlandó szedni mikor kórházba kerül. Ezen majd Stella segít neki. Mikor már jobban megismerték egymást és kevesebbet vitatkoznak egyszercsak elszöktek mert Stellanak egyik vágya volt hogy megnézhesse a belváros fényeit. Willel ezért elszöktek akit még aznap el akartak vinni egy másik kórházba. Elmentek egy befagyott tóra ami egy részen később beszakadt Stella alatt. De mindeközben Stellának érkezett egy tüdő ami azt jelentette hogy új tüdőt fog kapni. Mikor Will kihúzta a tóból Stellát nem lélegzett, és újra kellett élesztenie amit nem csinálhat meg a betegsége miatt, de mégis megcsinálta. Ezután Will elájul és Stella magához tér. Majd beviszik őket a kórházba és Will rábeszélés Stellát, hogy fogadja el az új tüdőt. A sikeres műtét után kiderül az is, hogy Stella nem kapta el Willtől a béce páciát. Ugyanekkor kiderül az is, hogy Will amit kap kezelést a bécepacia ellen, nem hatásos. Majd Will egy meglepetést szervez Stellának aki közben még az altató hatása alatt van. Mikor felkel Will egy videóban üzen neki hogy a kezelés nem használ, majd a meglepetés megmutatva felhívja az ablak mögül, és elmondja hogy mennyire szereti és végleg el köszönnek egymástól.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
angol, fogalmazás
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
The movie called five feet apart. I watched this movie last year with my exgirlfriend in the cinema. It's about a couple, Stella and Will. Stella has cystic fibrosis and Will has ...(ezt nem tudom lefordítani), so both of them are terminally ill and they cannot move two steps closer to each other.
Stella is (betegesen rendmániás) for a bit. She has a Youtube channel where she always uploads her videos, which tells how is her condition right now, and she also speaks about her illness. Stella had a sister too who died a few years ago and she misses her so much. In the hospital she finds a best friend who is gay, but he dies later. Will not a (rendmániás) type, unlike Stella. He's even unwilling to take his medicines when he came in the hospital. Stella will change this later. When they got know each other better and they argued less, they escaped from the hospital because Stella's old wish was that she wants to see the lights of the downtown. So Stella escaped with Will, but the doctors wanted him to take another hospital in the same day. They went on a frozen lake and one of it's part caved in right under Stella. But meanwhile a lungs arrived for Stella which meant that she gets a new lungs. When Will pulled her out of the lake, Stella couldn't breath so Will had to revive her what he can't do with his illness but he still did it. Afterward Will got fainted and Stella regain consciousness. Then they will be taken to the hospital and Will persuades Stella, that she accept the new lungs. After the successful operation, reveals that Stella doesn't get the (bécé pácia) from Will. But also reveals that Will gets treatment against the (bécepacia), that doesn't effective. Then Will organises a surprise for Stella who is still under the sleeping pill effect in that time. When she gets up, Will sends a message to her through a video, where he tells that the treatment is not effective, then showing the surprise he calls her from behind the window and he tells how much he loves her and they finally say goodbye to each other.

Bocsi, ahol nem tudtam ott zárójelben odaírtam a magyar szót, amit nem tudtam lefordítani. Annak majd neked kell utánanézni. Remélem segítettem! :)
0

Nagyon szépen köszönöm a segítséget
0