Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni?? SOS!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
533
Sziasztok. Tudnátok ebben segíteni sehogy sem sikerül.SOS!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
amúgy nem lehet elképzelhető, hogy rossz a rejtvény? mert, pl R+S=19, míg az Ó+R+S=40, tehát ebből az következne, hogy Ó=21, ami néhány helyre meg nem igazán passzol
Módosítva: 6 éve
0