Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik szám?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
440
Egy szám 7-tel növelt értékének fele egyenlő a szám negyszeresével. Melyik ez a szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x+7) /2 = 4x
x+7 = 8x
7 = 7x
x= 1
1