Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
432
Sziasztok legyszi segitsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`r_1=6\ mm\ \ \ \ \ ` `\ \ \ r_2=4\ mm\ \ \ \ \ ` `\ \ \r_3=2\ mm`
`V=4/3*r^3*pi`
`m=rho*V`
0