Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. feladat:
a oldal = IBCI = √(8-4)²+(-3-4)²=√65
b oldal = IACI = √(8-(-2))²+(-3-2)²=√125
c oldal = IABI = √(4-(-2))²+(4-2)²=√40

Kerület = a + b + c = √65 + √125 + √40 ~ 25,567
0