Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek mértékegység átváltás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
6256
26/14 hét az hány nap? Hogy kell kiszámolni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, mértékegység, átváltás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1 hét → 7 nap
26/14 hét → (26/14)*7 nap = 26*7 / 14 egyszerűsíthetsz 2-vel = 26/2 nap = 13 nap
0